Termostat sa sondom

1,250 RSD

Termostat sa sondom se koristi prilikom postavljanja podnog grejanja, odnosno prilikom pravljenja tople leje za proizvodnju rasada.

Za podna grejanje koriste se termostati koje mere temperaturu poda uz pomoć podne sonde. Veoma je važno da se sonda postavi ispravno i na pravo mesto.

Zahvaljujući dobro odabranim i optimalno podešenim termostatima možete da uštedite i do 30% električne energije!!!

  • 2 na zalihama

Opis

Da bi optimalno  koristili Vaš sistem podnog grejanja potrebno je održavati temperaturu u prostoru koja je ugodna za Vaš organizam. Naše telo je čudesni mehanizam koji stalno vrši regulaciju  temperature i čiji je termostat podešen na  37oC. Da bi se osečali ugodno  i da ne bi naš termostat stalno radio potrebno je regulisati temperaturu. Za regulaciju temperature u prostoru koriste se termostati. Za sisteme podnog grejanja nudimo veliki izbor elektronskih termostata sa podnom sondom. Osim što vrše regulaciju temperature u podu odnosno prostoru, termostati imaju i zaštitnu ulogu jer sprečavaju pregrejavanje  poda.

Korisnik treba samo da podesi  ugodnu temperaturu u prostoru a regulaciju željene temperature će izvršiti termostat. Ukoliko se ciklusi boravka u vašem stanu ili poslovnom prostoru ponavljaju preporučujemo digitalne termostate sa mogućnošću programiranja temperature.

Pravilno odabrani termostat sa optimalnom odabranom temperaturom čini uboravak u prostoru ugodnim i štedi električnu energiju. Odabir termostata i pravilno rukovanje izuzetno su važni za pravilan rad sistema podnog grejanja.

Pravilno odabran i  otimalno podešen termostat pruža UDOBNOST, PRECIZNOST, SIGURNOST, EKONOMICNOST, TRAJNOST.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Call Now ButtonPozovite nas!