Okrugla saksija fi-170

110 RSD

Okrugla saksija sa podmetačem

  • dostupna u braon boji;
  • zapremina 2,6 litara;
  • saksija je od plastike, veoma postojana;
  • korišćenje u kući ili napolju.

Cena je za prodaju u rasadniku, dostava se dodatno naplaćuje!

  • 27 na zalihama

Opis

Baštovan se krije u svakom od nas, bez obzira na prostor koji imamo. Sa samo nekoliko biljaka i cvetova možemo osvežiti i oplemeniti prostoriju u kojoj živimo ili radimo. Balkon, dvorište ili bašta mogu postati prave zelene oaze za uživanje.

Gajenje cveća i ukrasnih biljaka opušta i smiruje, a posmatranje biljke kako napreduje, raste i cveta podstiče radost i samopouzdanje. Profesionalno uzgajanje cveća je vrlo dinamičan i kreativan posao.

Za mnoge je briga o cveću način da izraze svoju kreativost i daju autentičan pečat ambijentu. Pravi izbor saksije za cveće će vam olakšati posao.

Unesite delić prirode u svoj ambijent uz ProdajaSadnice saksije

Svi znamo čemu služe saksije. One predstavljaju stalni ili privremeni dom za cveće i biljke i način da se one bezbedno transportuju. Ipak, saksije su i mnogo više od toga. Ukrasne saksije različitog dizajna dodatno će istaći lepotu biljaka i ujedno doprineti dekorativnosti prostora u kojem se nalaze.

Saksije moraju ispuniti nekoliko važnih uslova:

  • Fukcionalnost
  • Praktičnost
  • Trajnost
  • Jednostavno održavanje
  • Dekorativnost

Upravo sve to dobijate ako izaberete neku od saksija iz Mojshop bogatog asortimana. U ponudi imamo saksije za cveće od različitih materijala u raznim oblicima, dimenzijama, dezenima i namenama: plastične saksije, keramičke saksije, ratan saksije, metalne saksije, saksije za rasad, samozalivajuće, viseće i zidne saksije.

Saksije su pogodne za gajenje cveća, ali i drugog zelenila kao što su voće, žbunje, začini i drveće.

Pri izboru saksije potrebno je uzeti u obzir nekoliko važnih parametara: vrstu biljke, njene potrebe za vodom i svetlom, količinom zemlje, trenutnu veličinu i maksimalne dimezije koje dostiže.

Ako tek počinjete sa gajenjem cveća ili ste dobili biljku na poklon i potrebna vam je pomoć.

Želite ambijent kao sa Pinteresta ili iz modernog časopisa? Ukrasne saksije su najlakši i najjeftiniji način da od svakog mesta napravite savršen kutak, čak i ako niste majstor za dekoraciju prostora.

Moderno dizajnirane, kvalitetne i praktične dekorativne saksije pružiće sigurno stanište biljkama i ujedno oplemeniti svaki ambijent. Ukrasite svoj dom, terasu ili dvorište i obraduj biljke – poklonite im ukrasne saksije. Poigrajte se sa stilovima i bojama uz dekorativne saksije.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 170 cm
Pozovite nas!