Grejač za podno grejanje 2000 w

4,000 RSD

Grejači na struju se proizvode od materijala velikog električnog otpora oko koga je postavljena izolacija otporna na visoke temperature i priključka od savitljivog bakarnog provodnika.

Ovi grejači su namenjeni za zagrevanje stanova, kancelarija, lokala, garaža, kao i za posebne namene (za eksplozivne materijale, agresivne sredine i sl.).

Snaga (W) – 2000;

Grejna površina m2   – 14-20;

Dužina grejača (m) – 120.

VIŠE O GREJAČIMA ZA PODNO GREJANJE:

  • 4 na zalihama

Opis

Grejači za podno grejanje se ugrađuju  u pod tako što se fiksiraju betonskim premazom (slojem).

Ovaj vid grejanja obezbeđuje najoptimalniju idealnu temperaturu, pri čemu se postiže velika ušteda električne energije (ne manje od 25%) u odnosu na najbolje uređaje za grejanje. Temperatura poda je približna temperaturi tela.

Podno grejanje sa električnim grejnim kablovima se izvodi dok su prostorije u fazi izgradnje (siva gradnja), pre nego što su izrađeni podovi, pre nego ravnajućeg sloja (košuljice). Najčešće se grejni kablovi koriste kao osnovni vid grejanja, što znači da predstavlja jedini oblik grejanja prostorije. Ukoliko je grejanje u funkciji dodatnog grejanja prostorije tj. efekat toplog poda, potrebno je imati drugi osnovni vid grejanja, idealna kombinacija je sa norveskim radijatorima.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 30 × 12 × 30 cm
Call Now ButtonPozovite nas!