fortunela-sadnice-nisprodaja-sadnice-nisvucji-pasji-trn-sadnice-beograd-novi-sadsibirski limun agro juggrejni-kabl-za-podno-grejanjefb slajd

Prodaja sadnica, voćne sadnice, sadnice za prodaju, sadnice fortunele, sadnice borovnice, brusnica sadnica

cetinari

vocne sadnice

egzoticno voce

razno

Prodavnica sadnica je i ove sezone za vas pripremila pregršt sadnica voća kvalitetnih sorti. Organske sorte voća, sadnice fortunele, aronije, sadnice lešnika, kivija, sadnice brusnice, sadnice vučji trn , sadnice žižule i mnogih drugih sorti. Bez obzira da li se profesionalno bavite voćarstvom i potrebne su vam voćne sadnice da proširite proizvodnju ili ste početnik koji tek formira svoje voćnjake, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno. Naša ponuda zadovoljiće i one koji žele da svoj plac obogate nekom novom sortom voća i uživaju u prirodnom hladu i ukusnim plodovima.Takođe se bavimo i prodajom grejača za rasadnike po povoljnim cenama. Dugogodišnje iskustvo u prodaji sadnica voća omogućilo nam je da u svoju ponudu uvrstimo najkvalitetnije sadnice i sorte voća. Sadnice voća dostavljamo orezane i spremne za sadnju.

Našu ponudu povećavamo iz godine u godinu, prateći sve aktuelne trendove u branši ali uz obavezno očuvanje kvaliteta sadnog materijala! Za uređivanje zelenih površina uglavnom koristimo sadni materijal iz naše proizvodnje što nam omogućava kvalitetan prijem i razvoj sadnica, a sveukupno rezultuje vrlo impresivnim i bujnim zelenim aranžmanima.

Voćne sadnice iz naše ponude su dostupne u više različitih sorti. Na našem sajtu možete pronaći detaljne informacije o svakoj sorti sa korisnim savetima za njihov uzgoj. Sve naše sadnice voća su sertifikovane i uz njih dobijate garanciju sa svom potrebnom dokumentacijom. Našim kupcima nudimo i stručne savete oko sadnje, rezidbe i zaštite biljaka kako bi postigli najbolje rezultate uzgoju.

Voće je od velikog značaja za život čoveka. Spada u posebnu grupu namirnica čiji se plodovi koriste kao poslastica koja poseduje malu količinu masti, proteina i nisku energetsku vrednost. Pravilna priprema zemljišta jedan je od preduslova za pravilno podizanje voćnjaka. Druga, ali ne i manje važnija komponenta je odabir zdravog i jakog sadnog materijala.

Želja nam je da zadobijemo vaše poverenje stručnim savetima, tačnosti u sortama, kvalitetnim i zdravim sadnicama.

Da vas podsetimo: Bez zdravih i kvalitetnih sadnica nema dobrog voćnjaka.

Ako zaista želite dobar voćnjak, računajte na naše iskustvo.

KALENDAR SADNJE I NEGE BILJAKA:

kalendar

Novo iz naše ponude:

Prikazano 1–15 od 133 rezultata

  • Sortirajte po:
Pozovite nas!