Patuljasta breskva

500 RSD

  • Mini breskva obrazuje ukrasnu biljku jednog metra visine;
  • Pogodna je za sadnju u vrtovima i u većim saksijama na terasama;
  • Plodovi su krupni, 150 g, lepo obojeni, žutog mesa;
  • Vreme zrenja: Prva polovina avgusta;
  • Podloga: Vinogradarska breskva

Cena je za prodaju u rasadniku, dostava se dodatno naplaćuje.

Više o patuljastom voću:

  • Nema na zalihama

Opis

Patuljasta mini breksva je veoma pogodno za male bašte u dvorištima. Patuljaste sadnice voća se odlikuju loptastom formom krune koja može biti u prečniku oko 1m i visine oko 1m. U proleće cvetovi na ovim sadnicama daju lep prizor. Plodovi su odličnog kvaliteta i ukusa i ne zaostaju za plodovima klasičnih voćnih vrsti i sorti. Sade se na rastojanju od 1-1,5m. Mogu se saditi na otvorenom (napolju) ili u saksijama. Sadnice ne izmrzavaju. patuljasta breskva

Patuljaste voćne sadnice zauzimaju vrlo malo mesta, lake su za održavanje i branje plodova. Moguće je produžiti sazrevanje takvih voćaka, jer ih se vrlo lako mogu premestiti u zatvorene prostore. Koren im ne zauzima puno prostora i mogu se gajiti u saksijama. Zbog svog patuljastog rasta mogu se gajiti na terasama, balkonima, vrtovima i parkovima. Atraktivnim izgledom izazivaju interes svakoga ko ih zapazi, jer iako je mala ima normalne velike i lepo obojene plodove, a posebno je dobro što se mogu ubrati i pojesti.

Jako ukrasno i dekoratvno voće upravo zvog svog patuljaštog rasta i prelepih listova, a uz to ima jako ukusan plod kao i bilo koja druga breskva. Možete je saditi kako direktno u zemlju tako i u veću saksiju. Namenjena je za uredjenje dvorišta ili bilo gde, gde želite da ukrasite i uredite prostor, a uz to dobijete sočan i ukusan plod.

Patuljasta breskva

Sadnica je interesantna za male bašte i okućnice. Veoma dekorativna u vreme cvetanja. Obilno rađa, plodovi krupni i ukusni. Dozrevanje: Početak avgusta.

Ako imate samo terasu ili malo dvorište u kojem ne možete da zasadite pravo stablo jabuke ili kruške, rešenje za vas je patuljasta varijanta. Mini voće je hit u svetu koji možete nabaviti i kod nas u boljim rasadnicima.

Ovo voće se lako gaji, prihranjuje i štiti, pa vam neće biti potrebno naročito znanje da uberete slasne plodove. Čak je moguće produžiti sezonu dozrevanja takvih voćaka, jer ih se može smestiti u zaštićene prostore.

Iako zauzimaju malo prostora patuljaste voćke daju velike i lepo obojene plodove, dominiraju okolinom, a posebno je prijatno što ih i deca sama mogu ubrati i pojesti.
Zbog svega toga nije ni čudo što je potražnja za patuljastim voćem sve veća, a najpopularnije su jabuke, breskve, kruške, trešnje i šljive.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 60 × 30 cm
Pozovite nas!